Mijn naam is Cobie van Mourik van Weperen. Ik ben getrouwd met Arie en heb een dochter Chantal en een zoon Pascal. Sinds 2014 een kleinzoon Maik en 2017 een kleindochter Maddy.


Het idee om een hondenzwembad te beginnen ontstond door onze witte GoldenRetriever Chaja, die graag in het water vertoefde. Omdat wij een ruime loods bij ons huis hadden en deze groot genoeg was voor de aanleg van een zwembad, hebben wij bij de gemeente geïnformeerd naar mogelijkheden en vergunningen. Ook hebben we contact opgenomen met dierenartsen met de vraag hoe zij dachten over een speciaal zwembad voor honden. We hebben hen ook gevraagd om ons tips te geven betreffende de afmetingen, een trap/oploopplank, de watertemperatuur, e.d.

Nadatwij alles op papier hadden uitgewerkt en nadat we de vergunning voor bedrijfsuitvoering hadden gekregen, zijn we met het uitgraven en opbouwen begonnen in november 2002. Het realiseren heeft de nodige tijd gekost omdat we alles zoveel mogelijk zelf wilden bouwen. En dit combineerden we met een volledige baan. De verbouwing vond dus plaats in de avonduren en in de weekenden. 

In het najaar van 2003 is de eerste hond bij ons in het zwembad geweest om te testen en te beoordelen of er nog aanpassingen nodig waren. 

Op zaterdag 27 maart 2004 is 't Natte Neuzenbad officieel geopend. 

Onze Golden Retrievers

Chaja en Aika